Subiect: Reiki
View Single Post
Vechi 17.07.2013, 09:32:27
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anadumitru Vezi mesajul
Este de asemenea adevarat ca exista foarte multi reikisti care confunda spiritualitatea cu puterea, banii si manipularea, dar este la fel de adevarat ca exista si preoti crestini care fac aceste lucruri. Fiecare padure are uscaturile ei, pana la urma. Ce am constatat eu de cand mi-am facut initiarea au fost urmatoarele lucruri: o viata mai sanatoasa, mai echilibrata, am devenit mai intelegatoare, mai obiectiva cu mine insami, mai putin macinata de probleme marunte, mai putin egoista, mai angajata social, am inceput sa ma rog mai mult nu doar pentru mine, cum o faceam inainte de initiere, ci si pentru altii!! pe scurt am evoluat.
Credinta in Dumnezeu trebuie sa o avem indiferent daca mai exista si preoti nevrednici.
Preotii ,indiferent cum sunt in viata particulara au harul sf.Duh ,e ca si cum ai scoate apa din o fantana cu o galeata mai putin frumoasa sau chiar ruginita ,dar apa e la fel de buna ,am citit ceva asemanator in Pateric.
Nu vad de ce comparati preotii ,care sunt trimisii lui Hristos pe acest pamant pt omenire cu maestrii reiki.

Last edited by anita; 17.07.2013 at 09:37:36.
Reply With Quote