View Single Post
Vechi 19.07.2013, 12:13:07
Dan-Constantin Dan-Constantin is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.04.2013
Locație: Iasi,Romania.
Religia: Ortodox
Implicit

Pina la cele 3-7-10 mese, pina la pregatiri de fuga, ar trebui sa inceapa ceva si nu a inceput nimic deocamdata pina la ceva concret degeaba ne facem griji,pina la inceputul razboiului putem muri azi,maine sau cind vrea Dumnezeu,iar daca incepe razboi atunci se face o selectie naturala cel puternic supravietuieste si nu e vorba numai de puterea fizica si psihica si morala si credinta si toate la un loc astea le stiu de la bunicul meu care a facut al 2 -lea razboi si vreo 4 ani de Siberia cu schije in cap picioare si coaste si cind sa intors acasa era de mult ingropat,a murit acum citiva ani Dumnezeu sa il ierte,dar am invatat ca decit sa iti fie frica de moarte mai bine mori incercind ceva sa scapi,asa ca mai bine asteptam sa inceapa ceva,sa nu ne panicam degeaba si apoi vom vedea ce e de facut,oricum atunci e fiecare pt.el,cei care se aduna in grupuri au mai multe sanse intradevar dar sunt si mai multe pericole in grup,trebuie sa fie controlat de ceva sau cineva un grup altfel e mai periculos decit singur cu nevasta si copii.Fereasca Dumnezeu sa inceapa ceva grav ca vom deveni muult mai rai ca animalele, asta e sigur,in razboi pt. ceva de maincare era jale cu j mare si nu repectau vreo lege decit cea a puterii, asa ca mai ginditiva ce sunteti dispusi sa faceti pt. a supravietui!
Reply With Quote