View Single Post
Vechi 19.07.2013, 23:21:20
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
N-ai inteles cum se pune problema.

De fapt teama lor este legata de faptul ca li se vor lua locurile de munca, imigrantii acceptand sa fie mai prost platiti.

Au vrut globalizare, dar numai noi sa platim factura, ori acum le vine si lor randul.

Pentru asta duc o campanie folosindu-se de cazurile astea de infractionalitate, care la o adica nu cred ca sunt mai mari decat cele din "surse interne" si sunt in mare parte tratate PROST.

Pentru ca o data prinsi cu ilegalitati, nu sunt condamnati ci doar expulzati, si o data expulzati nu fac nimic pentru a li se interzice sa vina inapoi.

Pentru ca astia oricum vin, si fara sa le permita legea, asadar daca nu li se da liber sa lucreze nu inseamna ca vor fi mai putini tigani si hoti.
Eu m-am referit la cazul in care tiganii aia chiar au furat si au facut prostii. Orice tara are dreptul de a isi alege cetatenii. Nu este obligata sa accepte tiganii daca nu vor.

Daca este cum spui tu si unii se folosesc de unele cazuri izolate ptr. a mai lovi putin in romani si ptr. ca nu vor sa li se fure slujbele, atunci nu e bine. De ce nu zic direct ce vor? Au tot dreptul asta! De ce ar folosi acest fel de umilire a unui popor ptr. a avea ei slujbe si ptr. a stopa valurile de emigranti? Mai ales cand pot sa accepte sau sa nu accepte pe cineva.
**
Mai era un articol intr-un ziar inline din Anglia, care spunea ca romanii sunt pe primul loc la infractiuni. Ei au fost cei mai mult arestati.

26.000 de romani au fost arestati ptr. crime in UK in ultimii 5 ani. In UK sunt numai 68.000 de romani. Numai tigani sau si romani-romani?! Oare este o cifra adevarata sau umflata de jurnalisti?!

http://www.youtube.com/watch?v=hDGejzIi8ts
**
Dezbaterea completa aici:
http://www.youtube.com/watch?v=4rT3gMIiwvQ
Reply With Quote