Din perspectiva unor realitati vazute din perspective diferite:acu ceva vreme,lasat probabil in offside de consilierii sai,papa Francisc a binecuvantat la gramada baieti cu motoare veniti la Roma pt a aniversa 110 ani de la infiintarea Harley-Davidson.Ba chiar i-a lasat sa intre si in Piata Sfantul Petru.Ce nu i-au spus consilierii sai este ca o parte din acesti baieti fac parte din organizatia de maicute :)) numita ,,Hells Angels".You rule baby,(all)i want to rock and roll :) Am lacrimat cu nostalgie si emotie cu gandul la tineretea mea apusa si zbuciumata,unde erai tu atunci Francisc? :) Totusi ieri am auzit la radio in masina o stire care m-a facut sa urlu de bucurie km intregi.Am gasit calea cea mai scurta spre Paradise,ce rugaciuni cand ma scol,psalmi si altele.Ampress citand antena3 aduce la cunostiinta globului pamantesc faptul ca acel cartier din Roma numit Vatican a decis,din dorinta de a spori nr celor conectati la mesaje virtuale lansate de papa ,de a-i recompensa cu iertarea pacatelor pe cei care-l urmaresc pe pontif pe Twitter :)).Deci cand ma trezec dau connect,apoi intra pe Twitter,il ascult pe ,,papito",dau ,,like"si zbor spre Paradise (Lost).Sunt la marginea deciziei de a ma converti,rock si net la un loc sunt o oferta aproape de nerefuzat,i love rock n'roll,so put another dime in the jukebox(cu indulgente)baby :) N-ai cum sa nu-l iubesti pe ,,papito" :))
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 20.07.2013 at 12:11:33.
|