Subiect: Casatoria
View Single Post
Vechi 10.12.2007, 13:11:24
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Joe
Poftim??? Ceea ce spuneti voi acuma e ceva de genul:

"Deci, tu, Joe, iti folosesti creierul ca sa iti formezi o parere independenta, in loc sa urmezi o dogma crestina stabilita de 2000 de ani? Nu ai ce cauta printre noi. Noi doar preferam sa acceptam ce ni se spune in biserica si apoi sa discutam pe acest forum, aprobandu-ne unii pe altii la fiecare postare."

Si o sete de absolut e in fiecare din noi. Numai ca unii o reprima prin a accepta doar un punct de vedere, altii incearca totusi sa inteleaga ce se intampla in jurul lor. Sunt deschis catre orice opinie care face ceva sens...din punct de vedere biblic/spiritual/stiintific etc. Dar voi spuneti ca pentru ca nu va impartasesc ideile nu am ce cauta aici???
Nu stiu cine ti-a spus ca nu te vrem printre noi... nu am stat sa citesc tot, dar din punctul meu de vedere esti foarte bine venit.:)
Iti dau dreptate cand spui ca fiecare trebuie sa ajunga SINGUR, sa fie incredintat de crezul sau. Altfel, daca ramai in superficialitate, la prima "ploaie" te gasesti nesigur si stingher.:D

Mai astept interventiile tale... poate chiar voi putea, daca Domnul ma va invrednici la asta, sa iti raspund.:)

Multa pace iti doresc! ;)
Reply With Quote