Subiect: despre patimi
View Single Post
Vechi 10.12.2007, 19:42:34
maryuus maryuus is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anonima36
Am citit prin cartile sfinte si am aflat ce mare pacat este iubirea de sine prin patimile ei lacomia pantecelui, slava desarta si iubirea de argint. Cum ma stiam slaba am inceput sa lupt cu lacomia pantecelui, prima saptamina mi-a mers bine am redus la 3 sferturi mincarea zilnica si am redus poftele si ideea de ,,ceva bun" unoeri dar apoi m-am mindrit ca vai ca tare sunt si am cazut. Acuma ma chinuiesc zilnic sa mananc 3 sferturi dar ba anumite mincaruri imi provoaca pofte si lacomia ba uneori dupa masa ca sa imi linistesc stomacul mananc un mar( am aflat ca nu e bine sa maninc intre si inaintea meselor) In nici un caz nu ma infometez ca nu as putea , ci doar mananc uneori 3 sferturi din ratia zilnica si in anumite zile ( f. rare) jumatate . Acum chiar daca mananc 3 sferturi am ameteli si ma simt slabita dar nu caut scuze caci nu am de gind sa renunt! Nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa biruiesc cu ajutorul si mila lui Dumnezeu aceasta patima. Un lucru bun a iesit din aceasta perioada am renuntat la Coca -Cola de care eram dependenta dar acum cu aproprierea sarbatorilor ma tem ca tare o sa cad in patima asta ticaloasa a inbuibarii.
Cine a trecut prin acesta sa imi dea un sfat , ceva ca pina ajung la duhovnic mai este si nu am de gind sa ii rapesc mult timp ca sa ii spun toate grijile mele. Asa ca astept vorbe de la persoane mai intelepte ca mine Si va multumesc pentru rabdare! Doamne ajuta!
eu sunt mai tanar am 22 de ani insa nici nu ma gandesc la varsta asta sa ma abtin de la mancare. ia gandestete putin sa o luam logic daca nu mananci la timp si cat trebuie te poti imbolnavi nu?
daca mananci prea mult e posibil sa te ingrasi insa eu cred ca prinzi in greutate atunci cand stai cu gandul la asta.Acum sa trecem la subiectul tau : eu nu consider lacomie ca mananci ca iti este foame sau ca mananci ceva de care iti era pofta! este normal sa ai pofte toti avem! este mai important sa iti tii capul senin si sa nu cazi in pacat cu gandul decat sa mananci atunci cand simti nevoia. cam atat ma scuz pentru cuvintele mele putin mai directe
Reply With Quote