Subiect: Nelamurire
View Single Post
Vechi 27.07.2013, 18:39:09
Lady Brightside Lady Brightside is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2013
Implicit

Eu zic ca va va fi mai bine asa! Cineva care accepta o cerere in casatorie pur si simplu, avand in vedere ca ea avea prieten care a facut niste sacrificii si care si el la randul lui avea de gand sa o ia de sotie, de la un om pe care il cunoaste de atat de putin timp e cineva, dupa parerea mea, de care va puteti lipsi.

Vazand ca dumneavoastra tineti la credinta si la principiile dumneavoastra, eu va sfatuiesc sa incercati, cu ajutorul Domnului, sa uitati de ea. Macar sa fi avut putin de obraz sa se desparta de dvs. inainte sa accepte cererea altuia in casatorie!

Sa nu mai spun uraciunea care a facut-o mintindu-va ca se duce sa viziteze manastiri, cand ea de fapt se uita dupa barbati.

La fel de urat e faptul ca v-a dat cuvantul ei ca puteti avea incredere in ea si totusi v-a "tradat" in lipsa dvs. Mie nu mi se pare o persoana in care se poate avea incredere, cu atat mai putin o buna viitoare sotie crestina si/sau viitoare mama.

Cautati pe cineva cu frica de Dumnezeu si iubire de aproape care sa nu imparta minciuni in stanga si in dreapta pentru binele propriu.

Daca cineva mi-ar face o astfel de faza, nu as mai avea puterea sa am incredere in persoana respectiva. V-ati pus intrebarea urmatoare: daca dvs. cu trecerea timpului sacrificati tot mai multe pentru a fi aproape de ea si a va casatori iar ea cu 2 luni inaintea casatoriei va accepta cererea altcuiva in casatorie? Ce faceti daca se intampla iar? Ce incredere si baza puteti avea dvs. in aceasta femeie?

Ma scuzati daca am sunat putin dura, dar din ce descrieti dvs. mie nu mi se pare o persoana in care poti avea foarte multa incredere iar asta v-ar putea cauza probleme foarte mari de casnicie, caci fara incredere, iubire si Dumnezeu toate se risipesc!

Last edited by Lady Brightside; 27.07.2013 at 18:46:39.
Reply With Quote