Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Bun.
Dar am rămas nelămurit și mă interesează să spuneți răspicat poziția voastră față de fotografia propusă pe topic: este sau nu o minune acolo?
Eu spun că NU.
Voi ce spuneți?
Aștept în special mărturisirea ta și a lui ... N.Priceputu, care s-a ferit, pur și simplu, să își asume o poziție fermă. Și nu mi-a plăcut această vagă așezare, să fiu iertat!
|
"Adevărat grăiesc vouă: Cine nu va primi împărăția lui Dumnezeu ca un prunc, nu va intra în ea."
Este important? daca este trucaj Dumnezeu va descoperi asta, dupa cum daca este o minune iarasi se va vadi ca ce este de la Dumnezeu nu va pieri in veci.
pana una alta voiesc sa fiu ca pruncii si sa cred ca Dumnezeu se descopera in ce mod voieste, si cum voieste, ca si cei mai slabi in credinta sa poata crede in El, fie aceasta si o fotografie. La Dumnezeu orice este posibil.
Pana nu va apare clar si precis un bun cunoscator al photoshopului care sa demonstreze cu un tutorial ca fotografia este trucata, eu cred ca este o minune. E foarte greu , dupa parerea mea sa faci asa ceva in photoshop. una este sa pui o pata de lumina cu decupaj si apoi un fond in spate si alta este sa faci lumina sa se disperseze pierdut in jurul trupului si sa reflecte pana pe copilasul din bratele acelei femei.
De altfel existadestule fotografii cu minuni , mai vechi, de pe vremea cand tehnica photoshopului nu exista.