Citat:
În prealabil postat de Geo_Geo79
Ma bucur pt nunta ta simpla, imi doresc pt copii mei tot asa o nunta simpla, fara petrecere fara lautari, imi pare rau ca nu am avut mintea de acum atunci, dar ce sa fac e prea tarziu. Uite cand am fost nasa mi-am invatat finii cum e bine sa faca, le-am dat sa citeasca: Parintele Cleopa - Despre nunta crestina - Regulile nuntii, dar nu au vrut sa asculte, si ce important este sa incepi cu dreptul intr-o casnicie.
|
De acord si eu sa fie o nunta cat mai simpla, de acord ca astazi se pune prea mare accent pe fastul exterior, insa "nunta fara petreceri si fara lautari" nu prea cred ca se poate si cel putin eu n-am vazut asa ceva pe la nuntile la care am fost nicioadata!
In primul rand nunta fiind motiv de bucurie si veselie implicit e si petrecere.
In al doilea rand "nunta fara lautari" chiar nu am auzit- cam 60% din succes unei nunti (ma refer strict la petrecerea in sine) este facut de cat de bine stie sa cante formatia si cat de buna are vocea solista! Fara lautari si fara muzica cum sa danseze invitatii ?! Doar nunta fara hora si sarba si fara perinita chiar nu vad cum!
Si apoi ca mire cum sa nu vrei sa-ti cante lautaru si o melodie mai lenta stil blues sa zicem sau o "brasoveanca" pentru un dans in doi cu mireasa ?!