View Single Post
Vechi 28.07.2013, 22:46:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
daca spun ca poza este un trucaj, pentru ca nu cred eu si gata (manat de oarece interese, doar se afla alaturi de acea femeie un om care nu s-a botezat canonic si atunci ideile mele, tezele mele se cam prabusesc si nu pot accepta asta),
Nu e nevoie de "interese" poate fi si o buna prudenta a caror motive tocmai ti le-am explicat.

Citat:
e ca si cum as sustine ca nu este umplut de har omul botezat canonic. Iar asta nu este nicidecum ortodox.
Un bun ortodox, un adevarat ortodox ar spune da, este o minune, macar ca in orice alte situatii acordam prezumtia de nevinovatie.
Cel care nu primeste sa ia neconditionat "de bun" un aparent miracol, la care n-a asistat personal din motive de prudenta ca cele exprimate mai sus (pot fi si altele) nu e necredincios ci un om intelept.

Citat:
Deci atata timp cat site-ul este un site demn de incredere care nu a venit pana acum cu nici o dezmintire de acest fel, cred ca mai cuminte si ortodox este sa nu acuz pe nimeni de nimic.
Deci pana la urma trebuie sa credem orbeste, "ortodox" intr-un site, nu?
Iti dai seama de ridicol totusi?

Ca sa nu ma zic de logica "credem in ceva in care de fapt nu avem nevoie sa credem, pana la proba contrarie".