Subiect: Nelamurire
View Single Post
Vechi 29.07.2013, 00:51:42
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Dragă Laurentiu, ea stă lângă tine așa cum fiul cel mic rătăcitor a stat lângă Tatăl și apoi a rătăcit prin lume; tot așa și ea le încearcă pe cele după care i se năzare fiindcă în subconștientul ei știe că la tine are ușa deschisă mereu, ea fiind imatură, precum un copil.
Se pare că ești la prima dezamăgire în dragoste, dar și că astfel ești pe cale de a deveni bărbat.
Eu consider că e posibil că ea să fi avut dinainte legătura asta pe internet si acesta ar fi fost și motivul pentru care a plecat la mănăstiri, după ce ți-a spus că nu vă potriviți; adică ea voia oarecum să plece singură în excursie ca să ”experimenteze” o senzație nouă de care s-a și ”îmbătat”.
Tocmai faptul că din senin ți-a spus să ai încredere în ea, o dă de gol că înainte de plecare avea gânduri de care se simțea vinovată față de tine.

Eu consider că acum te-ai ”călit” foarte tare și că acum tu ai două opțiuni:
- să rămâneți ”împreună”, dar neapărat și bărbătește să ”pui șaua pe ea”, adică să nu-i mai permiți să aibă înițiative, ci doar să fie sub ascultarea ta; de aici apare cu timpul riscul de a te umple de mândrie și de a o desconsidera, deci va trebui să fii foarte atent și smerit in tine(dar nu cu ea).

- să vă despărțiți după o scurtă suferință care oricum deja a început, dar care contribuie la bărbăția ta; de aici însă ea va avea muuult de pierdut în viitor pentru că tu ești pentru ea soluția ideală fiindcă o iubești, iar ”stâlpul” casei voastre oricum tu vei fi.

Concluzionez în sinea mea că amândoi aveți nevoie unul de altul.
Mă rog Bunului Dumnezeu să nu-Și ia mâna Sa de deasupra voastră!

Last edited by Demetrius; 29.07.2013 at 00:53:52.
Reply With Quote