Subiect: Nelamurire
View Single Post
Vechi 29.07.2013, 16:24:40
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurentiu85 Vezi mesajul
Poate desi am 23 de ani, nu sunt suficient de matur. Ce m-a socat pe mine e modul in care s-a terminat totul si faptul ca ne intelegeam bine si eram convins ca ea e o persoana echilibrata, foarte buna, de incredere si statornica adica exact cum imi plac mie persoanele.Nu ma asteptam deloc. Si nimeni nu se astepta. In schimb stiu ca avea aceasta dorinta de a trai ceva nou, ceva inedit,ceva spontan si trebuie sa recunosc ca eu nu sunt asa o persoana- gen aventurier...etc.
Uneori vedem persoana iubita inzestrata cu mari calitati, dar in realitate acestea sunt doar in mintea noastra. Prin ceea ce a facut a dovedit ca este o persoana total diferita fata de modul in care o percepi tu si nu cred ca merge sa dai vina pe varsta sau sa ii gasesti alte scuze, aici este vorba de caracter.

Citat:
În prealabil postat de laurentiu85 Vezi mesajul
Eu chiar credeam ca era persoana potrivita si ma intreb daca nu a fost un moment de imaturitate, nebunie si poate.Nu stiu daca e asa pentru ca Dumnezeu imi arata altceva si stiu ca El imi va arata si calea cea buna in timp.In acest fel tin sa-I multumesc pt ca poate aceasta intamplare a fost sa ma faca sa vad.
Te poti insela si de data aceasta considerand-o persoana potrivita pentru tine. Daca vei insista ca aceasta relatie sa mearga, fara sa ai minime exigente in legatura cu aceste probleme de caracter ale partenerei, este posibil ca pe viitor sa traiesti ceva mult mai grav.

Sa incerci sa nu insisti pe aceasta relatie, meriti ceva mai bun, o fata cu adevarat echilibrata si de incredere, care sa stie ce vrea si ce sentimente are fata de un viitor (posibil) sot.
Reply With Quote