Citat:
În prealabil postat de laurentiu85
Sunt de acord ca unii oameni sunt mai egoisti, altii mai putin.
Bineinteles ca am fost egoist si sunt. De asta imi pare si rau pentru ca eu puteam fi mai bun si sa nu fiu egoist.
Amandoi am gresit in privinta comunicarii, asta e clar. Eu trebuia sa-mi dau seama de anumite lucruri in legatura cu ea si ar fi trebuit sa discutam despre asta foarte serios.
De inteligenta e inteligenta cu siguranta, problema e mai degraba de lipsa de intelepciune.
Am incheiat relatia si astept sa trec peste asta.
O sa va iau sfaturile in considerare si o sa trec peste aceasta situatie.
Casatoria e un drum foarte greu, eu nu cred ca e roz si frumos totul ci mai degraba greu mai tot timpul. Sunt atatea incercari, atatia ani si nu stii niciodata cum se va schimba celalalt, cum va fi peste 10 ani. Poate nici nu-l cunosti profund.
Va multumesc!
|
Laurentiu, toti suntem egoisti, dar doar cei buni recunosc. Este nevoie de curaj si barbatie sa iti vezi defectele si sa incerci sa schimbi in bine lucrurile.
Experienta prin care ai trecut o sa te ajute mult si o sa te faca mai atent la anumite aspecte, cum este de exemplu comunicarea. Daca oamenii reusesc sa comunice, multe lucruri se rezolva in cel mai minunat mod. Comunicarea este o problema generala, o poti intalni si in familie, chiar daca te gandesti ca acolo totul se intelege din priviri :-)
Castoria este cum ai spus si tu grea, dar tot pe atat de frumoasa. Important este sa gasesti persoana potrivita (perfecta nu exista) sa poti sa intemeiezi o familie frumoasa si trainica in care sa iti gasesti odihna si bucuria.
Treci prin momente grele si iti doresc sa iti ajute Dumnezeu sa depasesti cu bine aceasta perioada, cu fruntea sus si privirea spre viitor, unde cu siguranta te asteapta ceva bun.