Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Pai, dupa cum am zis, banii in plic mi se par de prost gust. Vrei sa vezi la cate nunti se practica obieciul asta? Intra pe forumul miresici.ro :)
|
Recunosc ca si eu impartasesc din idealismul d-voastra, la modul ideal mi-ar place grozav de mult sa fie o nunta unde mesenii sa nu fie nevoiti sa isi plateasca consumatia, meniul, e penibil, intr-adevar sa iti platesti propria consumatie, de parca nu ar fi normal ca mirii sa plateasca tot fara a avea pretentii la recuperarea banilor. Cadourile pentru o viata noua sunt binevenite, chiar si o plata in bani daca omul nu stie ce sa cumpere, decat nimic.
Eu zic ca daca bugetul nu iti permite nu are sens sa te intinzi mai mult decat iti permiti.
Daca nu ai bani de meniuni, chelneri, muzica etc, mai bine nu faci o nunta scumpa, mergi la un local ieftin, fara pretentii, inviti putina lume sau in cazul extrem, inviti doar rudele si prietenii la o pizzerie sau la tine acasa. Oricum, nu cheful de dupa conteaza, ci cununia la Biserica, asta e singurul lucru important, de restul ne putem lipsi, numai daca nu dorim sa epatam, si ne gandim ce o sa zica vecinii si prietenii ca n-am avut bani sa facem o petrecere scumpa.