Ce am vrut eu sa spun si ce s-a inteles. :(
Anita, probabil ca nici nu vei mai citi, dar macar vsovi.
Dragii mei, cand am spus ca tin cu dreptatea si adevarul faceam referire la postul anterior si chiar din propozitia pe care am format-o, facand referire la "nume" vroiam sa spun urmatorul lucru: nu ma intereseaza ca esti "de-al meu" sau "de al altuia", daca nu ai dreptate, nu ai.. si Anita nu are dreptate, atunci cand ii dengireaza pe sectanti, pentru ca ii judeca, desi nu are dreptul acesta si ii vorbeste de rau, desi nu are nici dreptul asta. Cand am spus ca tin cu dreptatea si adevarul, ma refeream la faptul ca a judeca NU e corect si ca nu pot sa fiu de acord cu ea si nu pot sa o sustin in asa ceva. In cazul asta, le-as da dreptate sectantilor care se simt judecati de ortodocsi. La asta ma referam.
Vsovi, nimeni nu imi baga in cap nimic (din nici o directie... nici ortodocsi, nici sectanti, nici musulmani)... nu stiu daca ati observat, dar nu am venit pe forumul asta sa ma slavesc pe mine, sau vreun cult, sau vreo biserica, ci pe Cel ce este totul. Nu v-am indemnat la necredinta, ci la credinta. Nu v-am indemnat sa nu va inchinati, ci v-am indemnat sa va inchinati Lui.
Cred ca daca Iisus ar umbla astazi pe pamant si ar vedea ce am ajuns, ne-ar plange de mila, asa cum plangea la un moment dat pentru Ierusalim. Nu a venit sa ne rascumpere si sa ne scoata din mocirla pacatului, pentru ca odata rascumparati de El, sa ne luam intre NOI gatul unul altuia.:(
Iubiti-L pe Dumnezeu si iubiti-va aproapele (caci asta e legea si proorocii vsovi). Pastrati poruncile Lui si ramaneti in El, nu va mai uitati in stanga si in dreapta si nu mai va dati cu parerea despre lucruri pe care nu le cunoasteti, ci mai degraba cautati sa fiti voi placuti Lui in tot ceea ce faceti. Cei care nu fac binele si nu urmeaza calea dreapta , isi vor primi rasplata lor, asa ca nu e nevoie sa va faceti voi griji cu privire la ei.
Am trecut "testul initial" si recunoastem existenta lui Dumnezeu si bine facem! De acum, sa traim intr-un mod vrednic de El, stiind ca El cunoaste toate lucrurile... si cand stam jos si cand ne ridicam, nu ne vede doar duminica la biserica, sau doar cand ne rugam Lui, ci intotdeauna, pentru ca El cunoaste totul, asa ca nu poate exista domeniu in viata noastra din care sa Il "inlaturam", ci in tot ceea ce facem, trebuie sa fie vizibila credinta noastra vie, care se presupune ca ar trebui sa arate tuturor ca suntem "altfel", tocmai datorita Lui si lucrarii pe care El a facut-o.
Mi-am vorbit mie, v-am vorbit si voua, daca vreti sa primiti cuvintele mele.
Cat cu privire la restul, nu as vrea sa comentez... nu sunt nici a lui "Apolo", nici a lui "Pavel"... sunt a lui Hristos cel dintai.
Multa pace si binecuvantari va doresc!:)
|