View Single Post
Vechi 31.07.2013, 13:41:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Alin,
1. nu cunosti conjuncturile
Probabil.

Citat:
3. nu cer minuni si nu astept minuni cu mine insumi. Insa am incredere deplina in Dumnezeu. Cred in Hristos cu toata inima si de aceea nu cer nimic pentru mine ci doar spun Domnului sa imi dea ceea ce stie El ca e de folos mie ca sa ma mantui. Nu m-am rugat sa ma vindece ci am zis mereu fie Doamne voia ta cu mine, accept orice imi randui.
Se zice ca totusi mai trebuie si sa ceri. Daca nu ti se da, partea a doua.

Citat:
Fiecare suflet are legatura sa personala cu Hristos nimeni nu este la fel cu altul deci nici toate femeile nu sunt la fel cu exemplul pe care l-ai dat tu din Scriptura. Acum ai cazut in plasa in care cad multi ramanand la litera legii nereusind sa patrunda duhul.
Eu ti-am spus cum vad lucrurile din ce ai povestit, dar daca tu zici ca exista detalii secrete care schimba perspectiva..

Citat:
Pot sa iti spun ca eu am fost bolnava rau un an si jumatate dar de nenumarate ori mi s-a intamplat sa cer lui Dumnezeu sa ma faca sanatoasa doar duminica sa pot merge la Biserica, si mi s-a intamplat. Seara eram bolnava, dimineata nu mai aveam nimic si revenea iarasi boala luni.
Si inca o data, vindecare definitiva de ce nu ceri?