Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
"NICI MACAR O DOVADA" - tot credinciosul vine cu aceasta expresie. Esti asa de sigur ca nu exista nici o dovada?
|
Da. Dar daca tu zici ca e vreo dovada, atunci s-o vedem. Cu ochii nostri – adica fara sa recurgem citusi de putin la imaginatie. Astept.
Citat:
Ai cautat informatii obiective in acest domeniu?
|
Nu exista informatii obiective in acest domeniu – si in nici un alt domeniu care din start include ideologie.
Citat:
Depozitele muzeelor de profil si ale paleontologilor sunt ticsite cu milioane fosile care reprezinta tot atatea doveti pro evolutie.
|
Toate acele lucrruri sunt dovezi numai in imaginatia ta – ce e atit de greu de inteles?
Si explica-mi si mie de ce dovezile contra evolutiei (precum schelete umane gigantice) au fost inlaturate sistematic din muzee, si chiar distruse. Alergi in cerc, si nici macar nu-ti dai seama.
Citat:
Kent Hovind a fost criticat pana si de creationisti.
|
Iar Hovind i-a criticat pe acei creationisti (presupun ca te referi la AIG). Care e in final argumentul tau?
Citat:
Si de cei care cred ca pamantul este tanar si de cei care il cred mai vechi de 7000 de ani. Acestia declarand ca multe dintre argumentele lui sunt invalide.
|
In ce priveste pe cei care cred ca Pamintul e “mai vechi de 7000 de ani”, e evident ca l-au criticat pe Hovind, caci doar cred ca Pamintul e “mai vechi de 7000 de ani”. Care anume e stirea?
Iar in ce priveste pe cei care cred “ca pamantul este tanar” – hai s-o rezum rapid ca sa nu mai pierdem timpul. Nu conosc doi oameni care, citind Scriptura, sa aiba exact aceleasi concluzii. Deci, din nou, care e stirea? Si apropo, asta nu arata vreun defect al Bibliei – dimpotriva, arata defectele noastre, ale oamenilor.
Citat:
A mintit in ce priveste afacerile si proprietatile lui, pentru a ocoli fiscul si a nu plati impozitele datorate.
|
Pai tocmai despre asta e vorba, ca acele impozite nu sunt datorate. Pentru ca sunt ilegale. Crede-ma ca habar n-ai despre ce vorbesti. Naivitatea ta, increderea ta oarba in alti oameni (in acest caz guvernul Statelor Unite) arata doar asta: increderea ta oarba in alti oameni.
Citat:
Nu stii ca Fiscul este una dintre cele mai de temut institutii din America?
|
Temuta exclusiv pe baza unor naivitati ca a ta. Caci IRS e o institutie ilegala.
Citat:
Iar daca ai calcat pe bec, nu te iarta, indiferent cine ai fi?
|
Pai tocmai, ca Hovind nu era deloc o personalitate. Nu conform acceptiunilor general acceptate. Adica nu in ochii lumii, ci doar ai mei si ai lui Flying.
Citat:
Si pana la urma ce exemplu de gandire ne dai tu? Pe unul care isi spune "ministru al lui Dumnezeu"?
|
Da. Si apropo, ai tradus gresit termenul. Dar desigur nu ma mira, caci totul e o varza in capul tau.
Citat:
Cred ca exemplele cu demonstratiile lui Kent Hovind nu sunt de prea mare ajutor.
|
Sunt de foarte mare ajutor.
Citat:
In primul rand ele sunt foarte superficiale din punct de vedere stiintific.
|
In primul rind, ele sunt stiintifice – spre deosebire de evolutie.
Citat:
Dar cei care cred in evolutie se amuza asa zisele argumente pe care le insira el, ceea ce are ca rezultat intarirea credintei lor.
|
Mersi ca admiti cit se poate de clar ca evolutia e o credinta si n-are nimic de-a face cu stiinta adevarata.
Citat:
Dar care sunt aceste argumente de necontestat ale lui Kent Hoving de care pomenesti?
|
Pai hotaraste constient sa incerci sa fii obiectiv, si apoi urmareste-i atent filmele sau dezbaterile.
Citat:
Povestile cu miliardele de ani nu sunt povesti.
|
Ba sigur ca sunt. Povesti pentru naivi ca tine. Care in loc sa creada in Dumnezeu, cred in alti oameni ca si ei. Si culmea, se considera destepti si educati. Halal!
Citat:
Ce inteleg eu prin oameni de stiinta adevarati? Acei savanti care si-au demonstrat seriozitatea si si-au castigat credibilitatea dea lungul timpului.
|
Daca te referi la credibilitatea ca evolutionisti in rindul evolutionistilor, sunt de acord. Dar ce fel de argument e acesta? Adica si nebunii au credibilitate printre alti nebuni, nu-i asa?
Citat:
Eu unul nu am de unde sa stiu ca acea lista este reala si ca acele persoane, daca ele exista, stiu ca se afla pe aceasta lista.
|
Interesant e ca pe tine te intereseaza numai cei care-ti dau dreptate (adica evolutionisti ca si tine). Asupra tuturor celorlalti planeaza, nu-i asa, umbra falsitatii, sau incertitudinii semnaturii, sau chiar incertitudinii existentei lor. Mersi ca arati clar cit de obiectiv esti.
Citat:
Am intrat pe linkul postat de tine si m-am crucit cand am vazut ca inca mai exista oameni care pun egal intre iluzionism si vrajitorie (aici ma refer la ce se intelegea in evul mediu prin vrajitorie).
|
Daca ai sti despre ce vorbesti, atunci ai sti despre ce vorbesti. Cum insa nu stii, atunci, logic, nu stii.
Si apropo, daca nu vezi tu ceva asta nu inseamna ca nu exista. Conform propriile tale “principii” de percepere a realitatii.