Zilele trecute am intalnit o inmormantare,in cale,in centrul orasului,din curiozitate m-am dus sa vad despre ce om este vorba.Am fost uimita sa vad pe cruce un nume de familie cunoscut mie,era vorba despre sora unui coleg de clasa,din scoala gimnaziala.Bine-nteles ca am intrebat rudele despre cazul nefericit.Ce credeti ca se-ntamplase?;Sora respectivului coleg(Carmen)avea 31 de ani,avea un copil de 7 anisori pe care cu greu a reusit sa-l faca pentru ca avusese o sarcina dificila.Doctorul i-a spus ca nu mai are voie sa faca si alti copii fiindca organismul ei va face complicatii si va putea muri,deci din motive de sanatate era foarte riscanta o alta sarcina.Dupa sapte ani fata a ramas insarcinata si s-a gandit sa ignore spusele doctorului,alegand sa pastreze sarcina.Sarcina,insa nu a putut fi dusa pana la capat si Carmen a facut complicatii,dupa care in scurt timp a decedat.Deci a ramas un copilas de 7 ani orfan de mama,o mama tanara a plecat pe lumea cealalta...si uite-asa unele sugestii si conceptii exprimate de unii oameni par a fi,uneori inutile,atunci cand medicina are prioritate si nu trebuie sa o sfidam,caci rezultatul poate fi catastrofal.Poate asa a fost sa fie,poate dorinta acelei mamici,de-a nu renunta la sarcina i-a conferit,prin curaj(poate si inconstienta),un loc mai aproape de cei drepti...cine stie?!!! DUMNEZEU SA O IERTE!!!
|