Citat:
În prealabil postat de gpalama
1. Pentru problema copiilor avortati sa vorbeasca DOAR CEI CARE AU CITIT DESPRE ASA CEVA.
|
Conteaza si ce se citeste si sa se citeasca avand discernamant.
Citat:
La un preot a venit o femeie care avea avorturi.
Preotul i-a spus asa: sa posteasca un timp si sa se roage in fiecare Vineri sa-i arate Dumnezeu CATE AVORTURI A FACUT si ce s-a intamplat cu copiii avortati.
Femeia s-a rugat si dupa cateva luni, in timp ce dormea a venit o femeie in alb care a luat-o si a dus-o intr-un loc unde erau mai mult copii in intuneric intr-un cerc, si care se vedea ca sufereau.
Femeia care a luat-o i-a spus ca este ucigasa de copii.
Dupa vis, preotul i-a spus sa se roage pentru MANTUIREA COPIILOR CARE NU SUNT IN RAI, dar NICI IN IAD.
|
Mai bine se ducea la un preot care sa ii spuna sa nu mai creada in vise ci in invatatura Bisericii.
Citat:
4. De unde ati scos-o pe asta ca exista numai RAI SI IAD ?
|
Din invatatura Bisericii. Sunt unii care cred ca exista un loc intre Rai si Iad, doar ca nu fac parte din Biserica lui Hristos.
Citat:
Ca din cate stiu exista si Pamantul cu lumea celor vii.
|
Discutia era ce se intampla dupa trecerea din lumea celor vii.
Citat:
Si cred ca sunt multe multe locuri in lumea asta, vazuta si nevazuta.
|
E bine totusi ca invatatura Bisericii nu se bazeaza pe pareri personale ci pe Revelatie.
Citat:
Si intre Rai si Iad ce exista? Sau este vid?
|
Nimic.
Citat:
Si Moise si Ilie, care nu erau in Rai pana la Hristos, unde au fost? In Iad? Sau...
|
Ilie a fost ridicat cu trupul la Cer. Moise era in iad unde erau toti cei care murisera pana la Hristos. Inclusiv dreptii.