Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 11.12.2007, 16:20:57
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irina77
Dumnezeu sa o ierte! Personal am intalnit si situatii contrare. O femeie cu doi copii. Pe amandoi medicii au sfatuit-o sa-i avorteze ca e "sarcina compromisa", oricum va pierde sarcina. Si nu i-a pierdut, i-a nascut, sunt sanatosi si frumosi. Ce-ar fi fost sa se ia dupa medici? Din pacate aceste situatii sunt mult mai dese decat cea descrisa de ory, si se datoreaza crasei incompetente a corpului medical, facut doftor pe banda rulanta si fara reale inclinatii pentru meserie. Un medic bun poate ar fi salvat-o si pe femeia de care povestea ory. Cineva a avut odata grave complicatii, insarcinata fiind, si majoritatea au spus: "ori mama, ori copilul" (era luna a 7-a). Si s-a ivit un medic salvator si foarte bun profesionist care a spus: "nu, eu am sa salvez si mama si copilul". Si i-a salvat.
De ce mai bine sa nu recunoastem ca in cazul spus de ory, daca ascultau de opinia medicala, femeia ar fi trait si acum si nu ar fi lasat un copilas de 7 ani orfan? Pentru cine a sfatuit-o sa pastreze sarcina in ciuda parerii medicilor(daca au existat persoane), ma intreb cum il vor privi pe cel mic in ochi

Nu am dreptul sa o judec, insa in momentul in care avea deja un copil, trebuia sa isi asume mai bine responsabilitatea de mama si sa stie sa isi pretuiasca viata. Numarul copiilor orfani este in crestere, pentru ca in ciuda faptului ca medicina evolueaza, oamenii tot inconstienti sunt. Dovada, atitudinea ostila a multora in legatura cu vaccinul imptriva virusului papiloma(care genereaza cancerul de col uterin)
Reply With Quote