Nu inteleg unde este problema in postul lui ory. Sunt de acord cam cu tot ceea ce a scris. Intr-adevar, romanii au un mare apetit spre kitch si risipa inutila, majoritatea angajatilor nu au pregatire profesionala si te trateaza cu o superioritate enervanta, de parca ti-ar face vrei favoare servindu-te( eu traiesc in Romania si pot confirma lucrul asta). Nu a acuzat pe nimeni, si sunt convinsa ca exista si magazine cu produse de calitate si cu angajati calificati, insa foarte rar gasesti asa ceva.
In alte tari, in unele magazine chiar te servesc cu o bautura, un aperitiv, ceva. Nu am pretentia sa se intample asta si la noi, insa am pretentia sa mi se raspunda la intrebarile legate despre un produs anume(majoritatea se uita la tine de parca ar fi picati din cer), vreau sa pot folosi garantia daca mi se strica produsul(si nu sa se uite stramb si sa dea din umeri),vreau sa ma bucur de produsul achizitionat si nu sa se rupa in 3 la 2 zile dupa ce il cumpar.
Bunul simt indeamna spre calitate si nu cantitate. Si atata timp cat iti poti permite, de ce sa nu achizitionezi produse de buna calitate?
|