View Single Post
Vechi 01.08.2013, 16:02:14
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Imi pare rau, dar Romania nu are adaposturi de animale in adevaratul sens al cuvantului. Am fost si am vazut cu ochii mei ce e acolo si cum sunt "ingrijiti". Din acest punct de vedere, cainilor le este mai bine pe strada, decat in "adaposturi". Si nu toti cainii care ajung in adaposturi sunt tinuti in viata, ci problema se rezolva cu o bata in cap sau acid in inima.

Apoi, nu cred ca omorarea cainilor ca niste barbari rezolva problema. Cainii vagabonzi daca ar fi toti sterilizati, in scurt timp nr. lor se va imputina sau chiar o sa dispara. Deh, cainii mai mor si de boli, si calcati de masini etc. Dar cand a fost vorba sa se aduna lumea sa rezolve problema, nimeni nu s-a bagat, ci doar gura merge. Spiritul comunitar nu prea exista.
Legat de hingheri si locatari. Cred ca ambele tabere sunt de vina. Poate si hingherii au reactionat agresiv. Sunt sigura ca nici locatarii nu s-au lasat mai prejos.

Nu toti oamenii lasa cainii in strada, unii sunt si pui nascuti de la catele vagaboande.
*
(La tabara opusa sunt cei care agreseaza si neglijeaza animalele, iar politia animalelor nu face nimic. Cate cazuri nu au fost de animale omorate de tineri, cai batuti pana la sange etc. Iar in neglijarea animaleleor, as include si legatul cu un lant de 1 m de un cotet prapadit in fundul curtii sa "pazeasca" casa.)
Reply With Quote