View Single Post
Vechi 01.08.2013, 18:52:37
neant_ neant_ is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2013
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Mulțumesc pentru urare!
Urare? Vrei sa zici incercare de trezire la realitate. Dar sunt obisnuit ca evolutionistii sa prefere sa zaca in iluzia lor pe mai departe.

Dovada ca de cum am venit pe forum nu mai stii (tu si restul ateilor) unde sa te ascunzi de frica sa nu cumva sa-ti spulber iluzia evolutiei…

Exact acelasi lucru s-a intimplat pe ‘scientia’. Dupa ce au fost lasati fara univers de catre Trecator, nici unul nu s-a incumetat sa discute celelalte forme de evolutie (inclusiv cea biologica). Acum sunt probabil disperati, in cautare avida de un univers – caci universul acesta, universul real, e altfel decit zic ei… Pe alocuri chiar invers!

Culmea, eu aici nici n-am apucat sa zic barem ceva, si voi evolutionistii deja v-ati ascuns prin cotloane! Mersi ca aratati clar, in vazul tuturor, cit valoreaza “stiinta” voastra! (zero, in caz ca inca n-ati priceput - sic!)

Situatia voastra e cu atit mai grava cu cit v-am cerut un singur exemplu de (macro!)evolutie: unul pe care sa-l vad cu ochii mei (sau sa-l vedem cu totii, cu ochii nostri) - si n-ati fost in stare sa-l dati. Un singur exemplu. Si sa va zic eu de ce n-ati fost in stare sa-l dati: pentru ca nu exista. Evolutia exista numai in inchipuirea voastra. Si a celor care v-au spalat creierele in pseudo-scolile pe care le-ati urmat.