View Single Post
Vechi 11.12.2007, 19:15:01
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ideal e (parerea mea) sa traiesti printre lucruri de calitate, dar sa nu-i uiti, sa nu-i dispretuiesti pe cei care nu si le permit. Sa nu te legi de cele materiale. Sa nu ai vagoane de haine la care nu poti renunta,iar in fata geamului sa moara cineva de frig! Cateva costume asortate, caci - de, cere serviciul! De calitate, cu gust.
Sa spun si de legumele de calitate,sau carnea de pui- puiul acela maare, care se gasesc si in piata, pe care sotul meu le prefera: sunt din import, tratate cu chimicale, chiar cu hormoni, pasari indopate cu antibiotice (am auzit ca ar creste mai bine, dar si cand faci o alergie de la carnea lor..). Nu mi se par sanatoase. dar- arata bine. Sau de calitatea gustului, obtinuta prin aditivi alimentari posibil cancerigeni( nu s-a demonstrat inca, dar probam noi)
Sa mai spun de ceea ce mi se intampla in piata, cand incerc sa nu cumpar mere sau rosii stricate, sau oua sparte(crapate), cum mi s-au vandut odata, iar vanzatoarea se uita la mine urat daca verific, sau aleg. Dar nu, poate asta deja nu mai tine de calitate, ci e ceva necesar, caci daca cumpar ceva, macar sa pot folosi.
De vreo doua ori am fost in piata imbracata, aranjata, veneam de la serviciu. Haine bune, calitate. Si.. am fost servita mai bine! Nesperat de bine. Nu mi-au mai zis: ia, fetito ce-ti dau eu! ca atunci cand sunt in blugi si adidasi.
Calitatea are avantajele ei. Dar si dezavantaje.
Reply With Quote