si eu as cumpara produse de calitate cu conditia sa am mai multi bani si cele existente pe piata romaneasca sa fie chiar de calitate..nu pot sa nu remarc ca i Romania vin toate soldurile(Stefanel bunaoara)toate tampeniile cu defecte mici sau mai mari pe care le cumparam pentru ca nu avem alta varianta mai convenabila(MiniPrix).Urasc snobismul(adica sa dau bani pe zdrente cu nemiluita haine "de firma"care odata si odata tot sunt mancate de molii(preferatele lor hainele de lana,matase..n-au gusturi rele,nu??).Da un parfum din duttyfree as minti daca as spune ca nu imi doresc..totodata sunt constienTA CA nu o sa-l primesc(fiindca sotul meu nu este Iri..)si sunt resemnata cu soarta mea,cu conditia modesta de familie numeroasa...atunci cand ai copii acestia cresc si cresc progresiv si nevoile lor,noi uitam si de nevoile noastre.Nu mai tanjesc atat de tare dupa parfumuri si toale fiindca am fost candva roaba acstor patimi am avut si parfumuri bune si haine dragute si de calitate,acum sunt atenta sa apar decent imbracatA si sincer nici bijuteriile nu ma mai incanta deloc...batranetea bat-o vina!Repet haine de calitateas cumpara putine,dar bune insa e adevarat trebuie sa ai timp sa alergi sa cauti sa pierzi ore,zile cu reducerile..ori eu am obosit sa mai fac lucrurile astea,ocolesc insa pietele cu haine de la chinezi care se desira si se decoloreaza si sunt clienta fidela catorva magazine.Daca ati fost duminica la Baby expo ati fi putut vedea hainute pt.copii de cea mai indoielnica calitate..si ei nu fac mofturi ssracii doar se irita de la tot felul de acrilice.Pe scurt:vreau PUTIN DAR BUN!
|