Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
eu cred ca daca mama se pocaieste, marturiseste pacatul, plange toata viata nenorocirea infaptuita, imbraca copii sarmani si ii hraneste atunci si Dumnezeu miluieste sufletul copilasului avortat si il mantuieste. Cum, ce fel de mantuire, ce loc vor ocupa, asta numai Dumnezeu detine tot adevarul si stie. de altfel botezul copilului in acest caz cred ca se socoteste pocainta mamei, ca un fel de botez al pocaintei.
|
Nu inteleg!!! Pai tot ceea ce face mama aceea face pentru pocainta ei, pentru iertarea ei. Ea a facut pacatul, nu copilul!
Nu inteleg pentru ce trebuie miluit si mantuit copilul? El nu a facut nimic, nici un pacat!El nici nu a existat de fapt, nu s-a nascut pe lumea asta.
Nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma fac inteleasa.
De ce invinovatiti copilul? Eu asta nu inteleg.
Si repet atunci ar trebui botezati copiii din burta mamei. Ar fi cel mai corect. Daca se considera fiinte normale, depline, ei trebuie botezati din pantecul mamei. Care este diferenta intre copilul din pantece si cel nascut, din punctul de vedere al bisericii?
@Yasmine - ma exprim foarte bine in limba romana. Prin modul in care ganditi si scrieti voi, invinovatiti si trimiteti copilul in iad. Asta spuneam. Si cam hotarati niste lucruri, pentru ca sunteti foarte siguri ca asa este corect. Nici o urma de dubiu (poate, sau poate gresesc, sau nu stiu sigur, nu am vazut scris in mesajele voastre).
Eu una sunt foarte nesigura in afirmatii aici.