Citat:
În prealabil postat de AlinB
Serios acum.
Un rabin, facand propaganda crestin ortodoxa.
Mai sa fie.
|
Daca observi asta intrebam si eu, a falsificat rabinul pozele doar ca sa faca propaganda ortodoxa?
Citat:
Dar nu's cum se face ca fotografiile astea nu au ajuns pe Internet decat ca si material de propaganda anti-romanocatolica
|
Alin, pe topicul acestea numai eu am scris de cle putin cinci ori ca nu e vorba de romano-catolici, ci de acrivie si iconomie. Dar am si spus ca eu presupun ca inversunarea aceasta nu are legatura prea mare cu fotografia, ci cu referirea la catolici din titlu. Cum observ chiar si tu la asta te referi.
Citat:
Daca in primele doua, toata silueta este luminoasa, in celelate doua, doar capul si pieptul, in rest putandu-se observa lejer imbracamintea si chiar mainile, fara lumina, iar in cealalta ceva mai mult lumina desi iarasi, la fel, se poate observa o buna parte din imbracaminte, fara lumina.
Pe cand in primele doua, toata silueta e "iluminata".
Are vreo unul din cuviosii credinciosi in acest miracol, o explicatie duhovniceasca pentru aceasta discrepanta?
|
Explicatia e chiar simpla, cand lucra rabinul la fotoshop a fost o pana de curent si cum era presat de conspiratia ortodoxa sa dea pozele nu a mai putut sa le termine.
Acum, vorbind serios, ca sa raspund si la celelalte intrebari, preotul spune ca fotografiile au fost facute acum cativa ani, nu exista aparat digital si nici fotoshop. Pozele sunt pe hartie fotografica, acum pozele se fac digital. De asemenea, nu sunt modificate recent, pentru ca preotul spune ca le stia de atunci.