O prietena, in timp ce mergea spre acea manastire, a fost sunata de un frate de acolo, care i-a spus sa opreasca masina si sa faca poza la asfintit. Cand s-a intors de la manastire mi-a aratat aparatul si se vede in cercul soarelui, chipul Maicii Domnului(conturul) de culoare alba.
Nu stii nimic despre mine sau de ce am postat acea fotografie si te repezi sa tragi concluzii pripite. Nu cunosti manastirea, oamenii de acolo, ai prejudecati.
Tin sa precizez ca pentru mine pozele postate aici nu inseamna nici confirmare nici inselatorie. Nici nu ma incanta nici nu ma dezgusta, le iau ca pe ceva neutru nu ca pe dovezi.
Chiar nu stiu daca sunt reale sau nu, nu vreau sa imi dau cu parerea din moment ce nu am suficiente informatii. Nici nu ma obosesc sa caut fiindca, in fond, nu in ele sta credinta mea( sau a noastra).
Scopul meu a fost doar sa va arat ca poate e posibil ca nu toate sa fie trucate nicidecum sa ne certam. Imi cer iertare, dar pana la urma tot raul spre bine, asa poate iti dai seama si de niste slabiciuni pe care poate nu le-ai luat in considerare si acum ai ocazia sa le spovedesti(ma refer la prejudecati si la faptul ca judeci fara sa cunosti catusi de putin). Eu insumi sufar de aceasta boala si incerc sa scap de ea.
Nu am citit postarile topicului decat foarte putine si mai mult pe sarite fiindca nu am vazut decat cearta. Totusi nu cred ca in aceste poze sta credinta noastra(indiferent ca sunt trucate sau nu, eu tot sunt convins ca dincolo de ochii nostri sfintii stralucesc, in timpul Sfintei Liturghii Sfantul Altar e plin de lumina etc.).
Ca sa trag si eu concluzii pripite(nicitind tot topicul) consider ca si unii si altii gresiti : si cei care se agata cu dintii de aceste minuni(reale sau nu) dar si ceilalti, care le sunt impotriva din start, dar nu in duhul care trebuie.
Imi pare rau ca in una din putinele mele postari sa fiu pus la zid intr-un mod atat de dur(e si vina mea ca nu am dat detalii ). Sper totusi sa vedeti ca in loc sa ne ocupam de post si rugaciune, stam pe forum si ne certam(in mare parte minunile sunt doar pentru cei necredinciosi, sunt sigur ca multi dintre cei de aici ati depasit etapa necredintei).
Eu chiar nu m-am suparat, dar sper ca sa iti vezi greseala si sa fie totul cu folos. Imi cer iertare.
Iarta-ma, Iarta-ma, Iarta-ma, Dumnezeul meu ! Pentru felul meu firesc, printre oameni cand pasesc, pentru traiul in zadar, Doamne Iarta-ma Tu iar, pentru nevegherea mea, de-a ramane-n voia Ta, pentru tot ce-a fost murdar, Doamne Iarta-ma Tu iar!
|