Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
P.S. Sunt psiholog, nu psihiatru (...). Măcar aceste banale diferențieri să le faci, (...).
|
Păi dacă nu ești psihiatru cum de ți-ai permis și cum de îți permiți să dai diagnostice psihiatrice, și direcționate special și făcute așa la grămadă (la general, fără o țintă fixă), și fără să ai vreo dovadă, fără vreo consultație? Și s-ar putea chiar și fără vreun drept, pentru că nu știu dacă psihologii au dreptul de a pune diagnostice psihiatrice. Vrei să îți fac un mic inventar despre diagnosticele pe care le puneai pe aici pe forum? Sau nu te "auzeai" când vorbeai despre paranoici, despre nevrotici, despre obsedați? Oare astea nu sunt boli psihice, și oare ele nu sunt de dreptul și competența psihiatrilor? Sau și psihologii își permit?
Dar am văzut că unii au așa niște obiceiuri de diagnosticare psihiatrică pe aici pe forum ... Nu vreau să mă apuc acum să dau nume
(nu este cazul aici al lui Ioan Cezar), dar ce pot să spun este că unii vor plăti binișor la Dumnezeu pentru cuvintele și faptele lor, făcute la adresa mea sau cu referire la mine, scăpate așa "din greșeală", dar pe care le-am reținut și voi avea grijă ca Dumnezeu să țină cont de ele. Și cu dedicație specială pentru cei care nu au putut să nu se "împiedice" de mine: "Stați liniștiți, bisericarilor, că Dumnezeu nu are nevoie de "serviciile" voastre, de slugăreala, de limbismele voastre și, vai, de lipsa voastră de orice coloană vertebrală, de orice conștiință creștinească minimală! Vă întrevăd o plată până la ultimul codrant!"