Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Cezar frate, gata.
Ne intalnim acum aici, astazi, pe acest thread sa iti spun: imi pare rau de toate cele trecute zilele astea, imi pare rau de tine si imi pare rau de mine. Esti un om bun, dar iute la manie. Si eu am fost extrem de iute candva, m-am mai domolit acum, dar inca mai sunt reminiscente.
Deci, maine e duminica suntem in post, frate, iarta-ma ca si eu te iert. Fii in pace, ca si eu sunt.
|
Aha! Abia acum văd postarea.
Firește că te iert, că doar nu ai făcut altceva decât să exprimi ce crezi și cum crezi.
Eu, însă, nu de osândă, nu de judecare, nu de ofensare, nu de orgolii, nu de pârțaguri, nu de mușchi DESPRE NIMIC DIN CELE ALE PUTERII nu scriam. Ci despre minunile Domnului în Biserică, "doar" despre aceasta am scris.
Cum rămâne așadar?
Eu am arătat pe larg cum văd lucrurile: făcătură! Și încă din cele mai nedemne pentru viața noastră de credință care, slavă lui Dumnezeu, ne oferă prilejuri mult mai puternice de creștere duhovnicească. Exact cum spuneai: suntem în
post, mâine e
Duminică, e
Liturghie sfântă și
Sfântă Euharistie, slavă lui Dumnezeu!
Așadar, soră Mihaela, te rog să mă ierți pentru că te-am necăjit și te mai rog să îți iei răgaz, o vreme, să cugetăm fiecare și împreună la tâlcul acestor poze. Va fi fiind și unul bun, roditor, însă acesta NU STĂ ÎN POZA ÎNSĂȘI cât mai degrabă în modul cum ne raportăm noi la ea: cu inima înfrântă și smerită, cu duh de rugăciune și cu trezvie, câtă e prin nevoință și har. Cu sfat duhovnicesc, mai întâi!