View Single Post
Vechi 11.12.2007, 21:47:10
el el is offline
Member

Data înregistrării: 11.12.2007
Implicit

Buna ziua, eu sunt baiatul cu pricina. Multumesc tuturor care sunt alaturi de mine in acest moment.Vreau sa va spun ca nu mi-a fost usor si nici acum nu-mi este, am fost langa ea pana in ultima clipa si am vazut cum boala te chinuie pe sfarsit de drum. vreau sa zic ca nu doresc la nimeni ceea ce am vazut eu, cum mama mea s-a chinuit m-ai ales in ultimele 2 zile. Au fost niste zile groaznice pentru ea, sincer nu stiu cum a putut suporta durerile alea, eu am facut tot posibilul sa ii alin durerile dar din pacate nu au fost suficiente de puternice ceea ce i-am dat. Am vrut sa-i administrez morfina ca sa nu mai simta nimik dar morfina este un stupefiant si trebuia o groaza de aprobari de la medic,casa de asigurari etc. Sambata seara am fost la spital pentru a incerca de a lua morfina dar asistentele nu mi-ai dat tocmai din cauza asta(aprobari). Daca am gresit cu ceva adik daca nu am facut ce trebuia sau mai trebuia ceva de facut imi cer iertare in fata lui Dumnezeu dar eu atat am putut sa o ajut. Am facut ceea ce mi-a cerut cat a fost in viata, mai ales cand ea zacea in pat si se vaita de durere. Nu cred ca am sa uit clipele alea niciodata. A avut foarte multa putere de a rezistat bolii in ultima faza dar boala tot a rapuso pana la urma.Sper ca acolo sus unde este ea acum sa ii fie bine si Dumnezeu sa aiba grija de ea asa cum si ea a avut grija de mine de cand mi-a dat viata. Dumnezeu sa o ierte. Odihneasca-se in pace. Iar in legatura cu adresa eu nu o pot da pe forum din motive personale dar un cont in banca va pot spune.Multumesc
Reply With Quote