View Single Post
Vechi 05.08.2013, 02:24:38
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Ioane,prietene,initial vroiam sa spun mai multe,idei mai ascutite si mai contondente,dar am renuntat pt ca s-ar putea ca maine sa regret ca nu mi-am vazut de treaba mea.De pe margine spectacolul se vede altfel decat cand participi la el nu-i asa? :) Poate sunt prea relaxat de coltul de lume pe unde bantui acum,strain de grijile si problemele noastre.Oricum nu va mai suparati atat,nu este vreunul un sfant sa tina lumea-n spate si poate viitorul,apropiat sau indepartat,va oferi toate clarificarile.Ce vreau sa zic,confuz si complicat,este sa fiti mai putin incrancenati,nu inteleg cum de aveti nervi sa investiti atata timp si pasiune intr-o polemica despre o poza frate.Sincer ma depasiti :) eu cred ca rezistam max 2 replici intr-o polemica de acest tip,cred ca sunt superficial :)) Somn usor,noaptea toate pisicile sunt negre.... :)
Ai dreptate, zău așa. Gând la gând, că m-am pus deja pe margine de câteva ori...
În rest, încercasem și eu o mică glumă, de dragul culturii care se poartă printre confesiuni...:)
Reply With Quote