View Single Post
Vechi 05.08.2013, 19:57:34
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca m-am impacat cu Cezar de vreo cinci ori in ultimul timp, culmea e ca fara sa ma fi certat eu cu el vreodata. Lui nu-i placea ceva ce scriam, incepea sa se certe cu mine, spunea si cateva vorbe de bine si aproape de fiecare data eu imi ceream scuze si propuneam sa ne impacam. Dura cateva zile, pana iar nu-i placea ceva si o luam de la capat. Avand in vedere acestea eu tot nu inteleg cum spune ca noi credem aceleasi lucruri, cand e evident ca nu e asa, probabil din zece subiecte in noua avem conceptii complet diferite. Si desi am explicat de vreo o suta de ori in ce constau acele conceptii diferite se pare ca tot nu s-a inteles. Daca mai scriu de o suta de ori e aproape sigur ca tot nu se va intelege, doar sa imi pierd eu timpul. Asadar, ne putem intelege cu privire asupra oricarui subiect, la o activitate comuna, dar e imposibil sa avem o intelege in privinta invataturii de credinta, pentru ca fiecare crede lucruri mult diferite. Macar atata lucru daca se intelege e un pas inainte.
Reply With Quote