View Single Post
Vechi 05.08.2013, 20:04:21
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
In urma ultimelor materiale pot spune acum ca parerea mea e ca acea poza surprinde ce se sugereaza, adica lumina harului din timpul Sfantului Botez. Bineinteles, nu putem fi siguri, dar nu aveam prea mari indoieli nici la inceput.
Te înșeli, după cum prea bine ți-a fost arătat atât de către Cezar cât și de către mine. Cred însă că dacă zbaterea mea pe argumente logice mai putea să prindă la tine, zbaterea lui Cezar pur și simplu, în cazul tău, nu are la cine să prindă; dar eforturile sale, ca și ale mele, nu au fost făcute pentru cei care nu pot să vadă adevărul sau care îl resping cu obstinație, deși o fac pe teologii, ei fiind niște simpli colaționiști de citate din catehism, ci pentru aceia care citesc și nu sunt pătrunși de genul respectiv de probleme.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
O trucare intentionata oricum am respind inca de la inceput, cum vedem sunt si poze mai vechi, sunt de fapt multe astfel de poze. Ar mai fi ramas o deformare a aparatului, dar e greu sa apara un defect in toate pozele si in acest fel.
Faptul că ai respins dumneata, asta nu înseamnă că au respins și alții. Și pe lângă defectul evdident al pozelor, mai este și un defect de înțelegere și interpretare a fenomenelor. Și am toată convingerea că dumneata nu ești cel mai bun hermeneut, ba dimpotrivă.
Reply With Quote