Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Ioane,prietene,initial vroiam sa spun mai multe,idei mai ascutite si mai contondente,dar am renuntat pt ca s-ar putea ca maine sa regret ca nu mi-am vazut de treaba mea.De pe margine spectacolul se vede altfel decat cand participi la el nu-i asa? :) Poate sunt prea relaxat de coltul de lume pe unde bantui acum,strain de grijile si problemele noastre.Oricum nu va mai suparati atat,nu este vreunul un sfant sa tina lumea-n spate si poate viitorul,apropiat sau indepartat,va oferi toate clarificarile.Ce vreau sa zic,confuz si complicat,este sa fiti mai putin incrancenati,nu inteleg cum de aveti nervi sa investiti atata timp si pasiune intr-o polemica despre o poza frate.Sincer ma depasiti :) eu cred ca rezistam max 2 replici intr-o polemica de acest tip,cred ca sunt superficial :)) Somn usor,noaptea toate pisicile sunt negre.... :)
|
Eh, neavand bani de cele exotice vacante si timp pentru sporturi costisitoare, umplem si noi vacantele si pauzele cu ce putem :)
De fapt, nu este despre o poza, cum ar sustine si catalin2, e vorba de mesajul care vrea sa-l transmita poza.
D'asta nu miroase a bine.
Daca romano-catolicii ar trebui sa se boteze la trecerea la dreapta credinta?
Personal si subiectiv poate, consider ca asa ar fi (poate) mai bine asa.
Ca lucrul asta ar trebui sa devina o
certitudine derivata din poze de genul asta?
Categoric
nu.