Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 12.12.2007, 05:40:22
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynna
Eu sunt intru totul de acord cu ce a scris jenica. In ce priveste cazul prezentat de ory, eu consider ca nu ar trebui sa se gandeasca cu atata regret la acea mama care a murit. Pentru ca mama care moare pe masa de nastere sau in cazul de fata, in timp ce purta o sarcina, e considerata o mucenita. Ea s-a jertfit pentru propriul ei copil si n-a vrut sa si-l omoare... Insa sa stii sigur ca daca ar fi facut avort ca sa se salveze de la o posibila moarte NIMENI n-ar fi avut de castigat.
Alynna, ce spui tu e asa de aiuristic incat nu pare adevarat.
Copilului aluia de 7 ani nu ii trebuia o mucenita, ci o mama. Nu stiu, oameni buni, cine va baga in cap minunile astea?? E crima! Pacatul se iarta cu rugaciune, si sufletele copiilor nebotezati nici noi nu stim ce se intampla cu ele, si mila lui Dumnezeu e mare, iar Dumnezeu e mai mult bun si iubitor deact drept, dar copilul de 7 ani nu o sa ma aiba mama dreapta niciodata. Ce o sa spuneti cand copilul fara dragoste de mama o ia pe cai gresite? Nu se intampla neaparat asa, dar au fost cazuri multe in care copii care cresc fara mama nu cresc bine.
Nu vreau sa invinovatesc pe nimeni, si saraca moarta, Dumnezeu sa ierte, sunt sigura ca nici ea nu e fericita, dar daca doctorul a spus clar ca o sarcina e fatala...asculta ce spune doctorul! Lasa sa fie vina pe umerii doctorului, dar tu traiesti ca sa ai grija de copilasul care are asa de mare nevoie de tine. De aceea avem doctori trupesti pe lumea asta.

Da, avorturile care sunt facute dintr-un moft, sau fiindca "nu ne permitem un copil acum" sau eu stiu de ce sunt de neiertat. Dar cand e o situatie medicala ca in cazul de fata...
Medicina din ziua de azi nu mai e ca acum 50 de ani, nici ca acum 20 de ani. Doctorii au ecografe, si tot felul de aparate. Daca ei spun, in ziua de azi ca sarcina este fatala, eu zic ca trebuie asculatati. Da, stiu povestile cu "Doctorul i-a spus mamei sa ma avorteze, si uite acum sunt mitropolit." Asta era acum zeci de ani. In ziua de azi si daca faci toate analizele e greu ca un doctor bun sa greseasca in cazuri din astea.
Reply With Quote