Eu cred ca Adam are dreptate. Citind aceste lucruri, mi-am adus aminte de o intamplare cu o batranica dornica sa cumpere un anumit lucru, numai ca nu ii ajungeau banii. I-a intins vanzatoarei banii pe care ii avea si a rugat-o sa ii dea acel ceva. Aceasta a refuzat-o, pe motiv ca suma nu e suficienta, iar batranica s-a intors mahnita. Erau si alte persoane de fata si una dintre ele i-a facut semn vanzatoarei sa ii dea produsul cerut, ca plateste restul de bani, numai ca atunci cand a cautat in buzunare, si-a dat seama ca nu avea nici ea banii necesari. Asa ca, stingherita, s-a rugat de cel care o insotea sa ii imprumute niste bani, cu care sa plateasca datoria batranei. Ca in lantul slabiciunilor. Acela, cu chiu cu vai, a scos portofelul, dar si-a dat seama ca nici el nu avea bani. Vanzatoarea, care vazuse toata scena, le-a spus bombanind celor doi sa se duca dupa batrana, ca ii da gratis ce vrea. Nu mica i-a fost bucuria acesteia sa primeasca darul mult dorit.