Imi place subiectul, dar am o nedumerire de ce cautam intodeauna efectul nevebiri la biserica si necunoaseteri si cea ce produce in jur cand el poate fi extirpat de l;a radacina asemeni unui pom care creste si are multe rameuri nu , iam taiat radcina si su uncat si ramurile. Deci care este causa cae a dus la nepracticarea ortodoxismului? Este oare faptul ca preoti tu se implica mai mult in cresterea copiilor si in invatarea parintilor, sa vina cat mai des cu copilul la biserica astfel copilul creste cu obiceiul de a merge la biserica, o data cu el si parinti, si nu vreau sa judec car dar fructele (efectele) neimplicari active a preotilor in cresterea si educarea copiilor, pana la o anumita limita, se vede in zioa de azi mergand pe strada, multi sau indepartat foarte mult de biserica caci ai faost dor la botez si atat in rest numai, ia sa fi fost chemati parinti sa se mai faca o slujba, o miluitre, etc, pentru cresterea sa natoasa a copilului, sincer mie mia fost foarte greu sa ma apropi de biserica, nu aveam cu cine sa merg, si daca mergeam cu cine sa vorbesc si totusi am reusit, dar nu cred ca sunt singurul, asa dar restul ar trebui ajutati.
|