Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 12.12.2007, 10:06:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

dupa parerea mea shi Noesis shi Alinna au dreptate, shi vine unul care iubeshte dreptatea mai mult ca mine shi imi zice ca nu se poate ca amandoua sa aiba dreptate, ca shi in "gluma" cu rabinul ce trebuia sa rezolve problema shi atunci ii zic, da shi tu ai dreptate, dar trebuie sa adaug ceva: totushi solutzia nu ar trebui sa fie avortul sau desfranarea protejata, asha am impresia, ca orice avort e crima, shi crima fatza de propriul "sufletzel" e foarte grava... deci sigur mai trebuie sa existe shi altceva, un drum spre mai departe, un orcush pe valea care duce spre a nu face niciodata avort daca este cu putintza dar nic la a zamislii zeci de copii condamnatzi la umilintza shi saracie shi moarte din cauza bolilor shi nenorocirilor viitoare ale vietzii ca nu ai ce sa-i oferi shi cum sa-l ajutzi, ca trebuie sa ai shi grija lor shi dupa nashtere, ca mai ales dupa nashtere trebuie sa le portzi crucea ca shi parinte sau frate mai mare. Dar pe drumul asta f.f.f.f.f greu nicintr-un caz nu se ajunge cu filmuletzele astea groaznice de pe net prin care asishti la o crima chirurgicala... asta nu este calea... ci asta este pedeapsa deja, sa priveshi la astfel de filme shi ticaloshii in sperantza ca vor ajuta pe cineva... nu sunt convins ca ajuta ci asta e propaganda aluia criminal care itzi arata crima lui shi apoi tot el te invatza shi striga shi indeamna... ia uite ce fac eu, tu nu fa ca mine... deci vezi cata moralitate am? asta e exact ca shi chestia aia cu: hotzul al mare striga hotzii!

shi intr-adevar crima shi asupra ta sau asupra copilului tau tot suicid se numeshte deci ca shi mama nu potzi spune ca ai lasat copilul sacrificandu-te tu sau ai primit sa moara copilul dar ai supravietzuit tu deoarece ne aflam in fatza aceleiashi probleame a suicidului in ambele variante. Deci aici nu se mai poate pune problema drptei hotarari din partea mamei, ci exista o singura cale, medicul trebuie sa faca totul pentru mama dar shi pentru copil, este singura decizie, care a shi fost amintita mai sus de catre medicul cel bun, care a afirmat : "Voi salva shi mama dar shi copilul" asta este singura decizie medicala corecta, restul deciziilor nici nu trebuie sa existe d.p.d.v. medical... iar mama trebuie sa se adreseze medicului iar daca medicul o sfatuieshte altfel, ca sa decida ea intr-un fel sau altul, sa fuga de medicul acela ca de dracul.... sau sa il convinga sa faca aceleashi eforturi de salvare atat pentru mama cat shi pentru copil ca nu este unul mai important decat celalalt!
Reply With Quote