View Single Post
Vechi 06.08.2013, 23:55:01
ioana32 ioana32 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.08.2013
Implicit

Buna seara, nu am cuvinte sa spun cat de prost ma simt pentru aceasta pacaleala cu cartea intitulata "Convorbiri astrale cu Sfantul Arsenie Boca"!!! Pacat ca nu am citit postarea dvs mai inainte... Cartea se vinde la tipla, nu am avut posibilitatea sa o rasfoiesc inainte! Femeia asta pur si simplu se folosete de numele unui sfant ortodox, chiar daca nu a fost canonizat deocamdata, este un nume cu greutate in lumea noastra ortodoxa, pt a-si vinde prostiile ei. Nu am citit toata cartea, doar primele 2- 3 pagini, din care razbate parca mandrie si egocentrism si m-am oprit la urmatorul citat: "de azi nu mai poti fi om; in jurul corpului meu fizic aveam intre 3 si 5 cm de lumina divina. Te-ai convins de puterea mea, te imbrac in roz. Fara sa mai spuna ceva am inteles ca intr-o viata anterioara a fost copil in Tibet, ajuns la stadiul de intelept"......Deci pur si simplu oribil!!! Oare legal nu se poate face nimic pentru a oprii asemenea porcarii, pt a nu mai fi legate de credinta noastra ortodoxa????
Reply With Quote