View Single Post
Vechi 07.08.2013, 00:16:42
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Dar acum ma bucur ca in sfarsit am ajuns la un numitor comun. Deci toate pacatele trebuiesc spovedite.

Eu am spus clar: impartasania este deasa sau rara dupa cum spune duhovnicul care cunoaste cel mai bine sufletul omului, iar pacatele se spovedesc toate, atunci cand se face spovedania.
Exact.

Citat:
La cine te referi anume aici? cine sunt incepatori si fac pe forumuri catehizare? eu m-am referit la general ca pot fi oameni care intra aici sa citeasca, sa invete si apoi pun in practica ce au citit pe aici, nu ma refer la cei care discuta activ despre ortodoxie. De ce raspunzi asa trufas?
Poate m-am exprimat într-un mod nu tocmai corect. M-am referit la cei care sînt începători și caută să învețe de pe forumuri, nu să învețe ei pe alții.

Acum sînt și trufaș? Aș putea face o listă cu apelative de la tine la adresa mea care altădată m-ar fi deranjat. Nu e bai, dar să știi că într-un dialog public cu altcineva s-ar putea să regreți cuvintele care deranjează interlocutorul. Deci un pic mai multă atenție la exprimare.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote