Tu ai sa fii fericita
Draga mea, stiu ca ai sa fii fericita, caci ne spune Domnul "cel ce se inalta va fi coborat iar cel se coboara va fi inaltat". Tu te vezi in asa fel, ca si lui Hitler i-ai gasi calitati mai multe decat tie insati. Eu insa vad modestia ta, dusa la extrem si intr-o zi ai sa vezi adevarul ca frumusetea adevarata vine din interior, iar reusita in viata se masoara in pasii pe care-i facem catre Dumnezeu, nu diplome, nu reusite in business si altele. Priveste catre Dumnezeu, caci numai El poate sa ne dea valoare sau nu si sa te rogi sa-ti scoata in cale pe cel de care ai nevoie ca sa iubesti si sa fii iubita, fiindca daca el va spune "esti frumoasa" nu mai conteaza ce spun ceilalti 7 miliarde de locuitori ai Terrei, iar daca el te va aprecia, nu-ti mai trebuie alta apreciere. E mai simplu decat ai putea crede sa fii fericita: lasa in urma rautatea omeneasca si citeste in fiecare zi vorbele lui Isus apoi bucura-te de ce-i frumos si asteapta, rugand pe Dumnezeu sa rezolve El ceea ce noi oamenii nu putem: sa dea pace si bucurie sufletului tau.
|