Citat:
În prealabil postat de pisi
Nu vreau sa credeti ca sunt impotriva invataturii bisericii dar sincer mi se pare o aberatie sa zica cineva ca sarutul poate fi considerat pacat...chiar nu pot sa cred asa cva.
si chestia cu sexul inainte de casatorie, nu vad ce rau as face daca iubesc o persoana ffff tare si o iubesc deplin. daca stau necasatorit 10 ani se poate dar asa 1 an.
nu vrea sa contrazic pe nimeni pur si simplu asta cred eu
|
Nu vrei sa credem ca esti impotriva invataturii bisericesti dar nu esti de acord cu ea! Care ar fi diferenta?
Parerile noastre proprii nu ne duc la sfintenie sau la mantuire,de aceea trebuie sa cautam invatatura bisericii.
Sarutul nu este un pacat in sine,dar este un vehicul care transporta senzatii de ordin sexual;buzele sunt foarte sensibile,inervate cu mai multe terminatii nervoase decat bratul,sa zicem.Plus ca pt a saruta o persoana trebuie sa intri in spatiul ei intim,nu o poti saruta fara atingere trupeasca.
Nu poti sa fii de piatra,sa nu simti nimic cand esti sarutat,sunt implicate senzatii ,modificari ale parametrilor vitali(puls,respiratie).
Ideea este foarte simpla:stai departe de sarut daca doresti sa ramai virgin/a pana la casatorie-asta deoarece multi si-au propus sa stea virgini si au cazut la primul ,la al doilea,al treilea sarut.