View Single Post
Vechi 09.08.2013, 05:09:35
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
te inseli Cristi, chiar nu am nici o poblema cu nervii , ma deranjeaza minciuna si nedreptatea. sunt o persoana calma, si gasesc intotdeauna in mine resurse (Slava lui Dumnezeu) pentru toti cei care ma inconjoara ca sa le alung supararile. Cand nu cunosti oamenii, te inseli usor. Adevarat ca atunci cand intalnesc minciuna si nedreptate ma fac foc si para. Imi place adevarul si corectitudinea. imi place ca nu sa fie nu, si da sa fie da.
Da ma aprind si vorbesc cu multa daruire atunci cand vreau sa sustin un adevar si cand vreau sa inlatur o minciuna.

PS. editez ca sa mai adaug ceva, pentru tine Cristi ca sa nu mai faci confuzii.
Nu mai locuiesc in Grecia de un an si jumatate. Locuiesc la Londra , cu sotul meu. Am tot ce imi trebuie, nu duc lipsa de nimic, chiar nu am nici un stres. Slava lui Dumnezeu ca in sfarsit acum pot sa ajut si pe cei apropiati mie.
Nu ravnesc la nimic a nimanui, imi ajunge ce am, e inca prea mult, Domnul fie laudat! Ma iubesc copiii, sotul meu ma iubeste enorm, si eu pe el, si sunt multumita de tot ce Dumnezeu mi-a daruit!
Dobrin, esti foarte iute la manie. Si daca nu vrei sa recunosti ca suferi de boala asta atunci te minti singura. Ai umplut pagini intregi si l-ai facut cum ti-a venit la gura pe Cristian/ cristiboss56 si asta numai pentru ca a facut o posibila confuzie. A gresi e omeneste, dar a persevera in greseala e diabolic. Asa ca n-ai facut decat sa dovedesti ca esti doar la spoiala cu credinta, dar in fapt esti diabolica. Ar trebui sa-ti fie rusine de iesirile pe care le ai pe acest forum. Dar ai demonstrat ca stai prost cu simtul masurii. Pacat de spoiala de credinta pe care o afisezi!

PS: daca nu mai locuiesti in Grecia fa bine si editeaza-ti profilul, nu mai induce in eroare.

Last edited by mirela.t; 09.08.2013 at 05:11:32. Motiv: Ps
Reply With Quote