Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 09.08.2013, 11:01:27
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit Prima și ultima vamă: flocăiala cruzimii!

Ca să poți să te pocăiești folosind psalmul 50 al regelui prooroc David e musai să-l legi cu încă 2-3 psalmi, ca să priceapă bine mintea ta.. și să ajungi la Cuvântul din inima Ta împreună cu glasul proorocului ce strigă în pustie.

Cred că optim ar fi să citești în ordinea asta: psalmul 7, apoi 50, apoi 55, apoi 139 și apoi 142.

Acești 5 psalmi pot să-ți ofere o pocăință și o îndreptare asemenea regelui David ca să poți ieși din fărădelegi și să nu mai intri în ispită.. căci nimeni dintre cei 'vii', dintre mădularele tale, nu sunt drepți-drepte înaintea Domnului, nu sunt vii, deci ''să nu mai intrii cu tine la.. judecată și la 'curățenie' drăcească!..

Peste toate păcatele astea pomenite mai sus pe firul acesta de discuție și în psalmi, în spatele lor dar și în față ca un motor cu 6 cilindrii în V stă trufia cruzimii viclene, nedreptatea răutății!.. nebăgată în seamă și neobservabilă lesne, care te duce și te păcălește și te amăgește mereu amăgind și pe Dumnezeu în ascunziș prin spărtură:

-îți poartă ochii după sulimeneala și înfrumusețeara poftei de a fi fapta rea, păcatul, cât mai plăcut-ă-e, îți umple gura și limba de venin, după paravan și sub buze meșterești capcane și otrăvi, bârfe, minciuni, denigrări cu interes de împrăștierea neghinei vopsite ca să pui sare pe rană, benzină pe foc, spurcăciuni în mâncare, pietre în cale, goliciuni în ochi și care te cheamă la a fii mai mare ca omul limbut, adică deșert, 'înșeleptul' care toată ziua lucrează fățărnicia în cămări sau în pustie înălțându-se pe sine și care nu se va îndrepta niciodată... ci ca o putoare de mare valoare își slujește umbrei minciunii adică din credulitate ca un naiv cretin își ascultă îndemnurile mincinoase ale minții trupești și ale dreptății mortăciunilor fățarnice care se înfoaie și se îngâmfă jertfiind idolilor și nebuniei lor punând mereu pe alții să facă ceea ce ei ar fi trebuit să facă.. de foarte multă vreme. Ei cred că dacă alții vor face ceea ce lui i s-a poruncit atunci va fi și el fericit și mântuit, nu, ci asta este prostia cea numai absurdă a viermelui și a omizii, a leneșului trufaș ce se crede înțelept nădăjduind în superstiții și într-un 'dumnezeu' de departe!

Practic e vorba de flocăiala ispititoareoare și plină de cruzime necunoscătoare care 'te face', 'te curăță' fără să-ți dai seama silindu-te să faci toate păcatele fără opreliști socotindu-le viață normală, așa după cum te învață psihologii și psihiatrii normalității să lepezi poruncile căci sunt anormale și nenaturale și nefirești!

E vorba de cruzimea teoriei cărnăriei spurcate din care curge lapte și miere, și pentru care omul ce o are drept nărav gastronomic ales e gata să jertfească orice cu nepăsare de boier ce-și permite!.. își permite orice fărădelege cu oricine răpind alintul și răsfățul ca și copiii de bani gata desfrânați, de mici, iar săracii revoltându-se râvnesc și ei acest autoalint blestemat.

Cine oare mă va alinta pe mine afară de Dumnezeu?
Și la ce-mi folosește mie dacă mă va alinta omul și mă va sluji dracool?.. ca să fiu plăcut de oameni.

Iar satana se asunde în filantropiile și milele sociale!
În timp ce rânjetul sufletesc al omului nu e altceva decât cruzime și viclenie și batjocură la adresa oricui ca ''ciorbu' care râde de boala spartă... dracu și omu' prost și rău cred împreună că mă-ncântă primirea satanei și așa cred ei că mă sugestionează și mă molipsesc, dar le răspund așa: Nu mă-ncântați voi cu primirea satanei!.. și vă râde până și gLumea, vai de ea, căci satana e 'lumina' ei stînd în rânjala slavei deșarte... fiindcă niciodată gLumea nu l-a primit pe Hristos Lumina lumii... dar lumea viitorului Îl va primi, spre lauda ei.

Last edited by vsovivivi; 09.08.2013 at 23:53:16.
Reply With Quote