Sophia, tu de ce nu intrebi pe parintele tau paroh / duhovnicul tau, exact aceste intrebari pe care ni le pui noua si apoi sa ne spui si noua ce ti-a raspuns?
Serios? De ce nu iti intrebi preotul de la biserica ta? Iti este frica sa nu cumva sa te minta sau ca nu stie? Sau de ce nu intrebi?
Care este motivul pt care preferi sa intrebi pe forum si nu preotul de la biserica ta, cu atat mai mult cu cat el stie cel mai bine cum a organizat strana de la biserica la care mergi.
Pt ca vad ca ai asa tendinta sa pui mereu intrebari (intrebari pe care cel mai in masura sa iti raspunda este preotul tau), dar si chiar daca iti raspunde cineva (cum de exemplu ti s-a explicat despre impartasania bolnavilor), tu tot nu crezi, ci privesti cu suspiciune si in final tragi concluzia tot ca "nu stiu daca e chiar asa cum spui tu" - adica ceilalti ti-au explicat degeaba ca tu ai ramas tot cu "nu stiu" "nu inteleg" si iarasi intrebi... "poate stie cineva sa spuna"
Iti dau mai jos citatul de pe celalalt topic ca sa intelegi la ce comportament/atitudine ma refer (si care pare ca este repetitiv la tine) :
Citat:
În prealabil postat de sophia
Nu stiu daca e chiar asa cum spui tu.
Nu inteleg si poate stie cineva sa spuna ce fel de impartasanie primesc aceia care se duc inainte de slujba din diferite motive (copii, bolnavei etc.)
|
De ce spun ca pare a fi repetitiv? Pt ca aici, pe acest topic, spui ca nu vrei sa cauti vinovati, ci vrei sa cauti solutii, dar de fapt in loc sa te duci la preotul de la biserica ta si sa ii spui: parinte am cutare probleme/nedumeriri, haideti sa gasim solutii cu strana" eventual chiar sa dai solutii cu ce poti ajuta tu (nu sa pui pe altii sa faca) - de ex sa te oferi: "parinte daca lipsesc cei care canta de obicei din strana, pot sa cant eu?" (ca daca esti credincioasa si mergi in fiecare duminica la biserica atunci cu siguranta ca trebuie sa le stii pe dinafara pina acum), tu in loc sa procedezi asa direct, sincer si deschis si sa il intrebi pe preot, tu vii aici pe forum (practic pe la spatele parintelui tau) si intrebi: exista niste reglemantari de functionare a stranei? De ce intrebi aici si nu preotul?