Citat:
În prealabil postat de sophia
Ei voi spuneti ca te poti duce dimineata la nu stiu ce ora si te impartasesti si pe urma poti sa bei, sa mananci, sa-ti iei medicamentele, sa te speli pe dinti.
|
Tu de ce rastalmacesti cea ce iti spun ceilalti? De ce auzi numai partial, iei ce iti convine, trunchiezi, din ce spun ceilalti si pe urma te miri ca nu intelegi? Ce nu intelegi? Partea pe care nu ai vrut sa o auzi/bagi in seama din ce spun ceilalti?
Uite ce iti spunea Jamaica:
Citat:
În prealabil postat de Jamaica
fiecare sa faca cum ii spune preotul. daca trebuie sa iei pastile te duci dimineata la 8 te impartasesti , apoi iti iei si pastilele bei si apa te speli si pe dinti . daca vrei se poate
|
Adica nu "noi" spunem ca "tu" te poti duce dimineata sa te impartasesti, ci ai primit sfatul sa iti intrebi preotul ca sa iti spuna TIE cum sa faci in situatia ta.
Apoi ti-a spus ca daca trebuie sa iei pastile - adica DACA esti bolnava = o situatie speciala, cum de fapt si TU stii foarte bine ca impartasania aceea este pentru situatii spaciale, bolnavi, nu pentru oricine crestin sanatos care nu are chef sa stea la toata slujba!
Iar tu stiai foarte bine acest lucru vad (ca impartasania aceea de dimineata este pt cei bolnavi, cazuri speciale), dar nu stiu de ce mai intrebi si mereu ajungi la concluzia ca tie iti este neclar, desi cunosti bine teoria
Citat:
În prealabil postat de sophia
Si stiu ca exista Sf. Impartasanie care se pastreaza pentru cazuri speciale.
Sf. Impartasanie aia pastrata special, este pentru cei bolnavi care nu pot veni la biserica, pentru cei din spitale si etc.
|