Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Dobrin, văd că îți place să faci pe proasta. Treaba ta, e alegerea ta!
Probabil așa se și înțelege cum mai ai tupeul să te plângi atunci când cineva îți spune : știam că trăiești în Grecia... ha ha, ce bun banc!
|
mai mirela.t mai. acum vrei sa iti demostrez ca Cristi stia prea bine ca sunt la Londra?
vezi ca nu esti la curent cu noutatile? mai pierzi si tu unele fire. eu zic las-o asa, ca n-are rost.
si acum sa iti traduc pentru tine cuvintele mele ca se pare ca doar tu nu le-ai inteles. dar poate ca numai se pare, ca uneori iti place sa faci pe proasta si sa te faci ca nu intelegi.
Cand am spus ca sunt la londra si ca nu am probleme , ca sunt iubita de cei ai mei si am de toate, am vrut sa arat lui Cristi ce logica a avut cand a spus ca sufar chipurile de nu stiu ce isi inchipuie el. Pai un om care sufera trebuie sa aiba mari necazuri, sa se zbata in saracie, in lovituri crunte ale vietii, in suferinte de tot felul nu ca mine care am de toate , o duc bine , copiii imi sunt sanatosi, si Dumnezeu ma iubeste. De altfel niciodata nu am cerut vreun ajutor moral sau cum o fi, aici pe forum , cum au facut atatia, si asta pentru ca nu am nevoie, nu simt nevoia, Dumnezeu imi e aproape, Il iubesc si simt ca ma iubeste. Eu consider ca am absolut totul ca sa fiu fericita. acum sper ca ai inteles.
Ca unii au o imaginatie debordanta si isi inchipuie tot felul de lucuri despre alti oameni. si construiesc in mintea lor tot felul de ipoteze si de false adevaruri asta este alta treaba.
deci postarea mea nu s-a vrut una plangareata cum iti imaginezi tu, ci am vrut sa demonstrez cat de mult se inseala unii cand se ocupa cu analizarea altor oameni in loc sa se analizeze pe ei insisi.