Citat:
În prealabil postat de mirela.t
N-am înțeles de aici care ar fi topul viciilor moderne. Cristi, dacă îl găsești pe undeva - fie în varianta engleză, fie în cea românească, te rog să îl postezi.
|
Mirela daca voiesti sa iti povestesc despre viciile londoneze , nu ce scriu in presa, iti voi povesti cum de altfel am mai povestit. Englezii sunt perfect constienti de viciile lor insa incearca sa le estompeze oarecum prin articole mincinoase.
Pe primul loc este alcoolul si tutunul, pe doi sunt drogurile si pe trei sexul si homosexualitatea.
Lunea dimineata cand se reintorc la serviciu, majoritatea tinerilor au dureri nazale, le curge nasul intruna, si e rosu . este efectul prizarii pe nas a drogurilor.
De asemenea daca faci o plimbare in jurul orei 4 dimineata, sambata spre duminica pe strazile londoneze te vei impiedica de tineri si tinere beti turta , cazuti pe asfalt in diferite pozitii. mai penibil este pentru fete ca sunt mai mult dezbracate decat imbracate.
forfota incepe de vineri de dimineata, cand iau cu asalt trenurile si metrourile. vineri la ora 5 barurile si puburile deja gem de lume si nu ai loc sa arunci un ac. se practica acel gen de distractie in care spiritul este lasat liber sa faca ce vrea. si astfel baietii se prezinta la petreceri, imbracati in femei iar fetele in elfi isi spun ele, ceva de genul cu tinte in frunte, in obraji, in limba, in buze , in barba si nas. noua moda in materie de coafura este , mai ales la fete, jumatate de cap tuns periuta si jumatate lung, lung si vopsit multicolor in culori vii, verde sau portocaliu. Baietilor le place sa poarte niste piroane groase in urechi in gauri mari ca de cercei, dar mari gaurile. am vazut si batrani purtand asa ceva.
fireste ca sunt si tineri cuminti , insa putini.