crede-ma ..acum am doar strictul necesar si nu ma plang:altfel stateau lucrurile cand eram dependenta financiar de parintii mei de acele vremuri vorbesc.,cand eram singura si dadeam banii pe haine,carti si parfumuri(eram si mai superficiala decat acum).si da e un pacat sa tanjesc uneori dupa un parfum dar sunt femeie si mai ales am fost candva obisnuita sa ma rasfat astfel.E greu crede-ma sa renunti deodata la toate "dependentele"..macar prin gand si tot imi mai trece cate ceva,sunt un om pacatos nu un supraom.Iar calitatea ma intereseaza atata vreme cat nu sunt dispusa sa arunc cu banii zilnic pe haine,mai ales pentru copii hainele vreau sa fie din bbc.Atat!Cer prea mult?cine are copii stie ce inseamna sa-i imbraci cu hAINE ACRILICE supraelastice,sa se irite sa faca eczeme sa mergi cu ei saptamanal la dermatolog.
Cat despre sistemul sanitar Ory are mare dreptate,viitoarelor mamici in spital se invata umilinta(o fi bine,o fi rau?),Asa cum v-am mai spus din motive medicale am stat nici mai mult nici mai putin cu unul dintre copii(atunci bebe in burtica)5 luni.De atunci pot sa spun ca stiu cum arata iadul.spitalele sunt iaduri,in spitalul nr.2 din Craiova doctorii faceau avorturi clandestin gravidelor in 5-6 luni,omorau copiii asfixiindu-i,copii care se nasteau tipand respirand ca in fisa sa fie trecuti avortoni,toate aceste crime infaptuite sub nasul nostru.In cele 5 luni petrecute in iad la fiecare 2-3 zile auzeam femei urland(le provocau nasterea prin dif.metode,unele internate chiar in salonul meu ,fiecare cu povestea ei de viata..)copii ucisi.O singura data Protv-ul a fost sesizat,ancheta nu a existat fiindca in Craiova era medic ginecolog sotia primarului..deci politie..influenta...mafie...nimeni nu o sa ia vreodata vreo masura?Nu mai vorbesc de tratamentele pe care le-am primit in wspital ar parea povesti incredibile.In orice caz una peste alta datorita tuturor acestor conjuncturi urate atunci am exersat cel mai bine umilinta,desi la inceput imi plangeam de mila..si n-a fost un exercitiu rau.Pe mine nesimtirea cruzimea personalului medical m-a ajutat sa ma calesc,sa accept mai bine lumea in care traiesc,sA stiu mai bine cine sunt...e bine cateodata cineva sa-ti arate cat de neinsemnat esti cat de neputincios...lucrurile acestea ne pot ajuta sa ne smerim (vreodata...)
|